Ποιοί είμαστε

Το κατάστημα μας άνοιξε τις πόρτες του πρώτη φορά το 1999. Μετά τα τόσα χρόνια εμπειρίας που διαθέτουμε στο χώρο μπορούμε να σας κατατοπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να σωστή και υγιεινή ζωή του κατοικιδίου σας.

Στο κατάστημα μας θα σας υποδεχθουμε με σεβασμό και θα προσπαθήσουμε παρέα να βρούμε το καλύτερο προϊόν για εσάς και το κατοικίδιο σας πάντα με γνώμονα την υγεία του αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα. Γι' αυτό και προσπαθούμε να βρούμε φθηνές και ποιοτικά καλές τροφές. Η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας για τον σκύλο σας, είναι όταν έχει το μπολάκι του γεμάτο με μια θρεπτική τροφή. Στο Pet Shop μας, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις καλής ποιότητας τροφές, αφού είναι αυτές που θα δώσουν ευζωία και χαρά στο ζωάκι συντροφιάς μας.

Γνωρίζουμε ότι ένα ζώο συντροφιάς είναι κάτι περισσότερο από ένα κατοικίδιο, είναι ένα πολύτιμο και πολύ αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε μια τόσο μεγάλη ποικιλία από φυσικές, θρεπτικές τροφές και λιχουδιές για σκύλους και γάτες, καθώς και όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον σκύλο σας χαρούμενο και υγιή. Από θεραπείες ψύλλων και κροτώνων μέχρι παιχνίδια και σαμπουάν για σκύλους, ανακαλύψτε τα όλα εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε κάποια ερώτηση ή απλά θέλετε να μιλήσουμε;